KEJOHANAN BADMINTON BEREGU LELAKI ALUMNI UNISSA SEMPENA HAFL AL-TAKHARRUJ KE 13

Share News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recent News

Universiti Islam Sultan Sharif Ali (UNISSA) melalui Pejabat Hal Ehwal Alumni (HEA) dengan kerjasama Persatuan Alumni UNISSA telah mengadakan Kejohanan Badminton Beregu Lelaki Alumni UNISSA Sempena Hafl Al-Takharruj ke 13.

Seramai 14 pasukan Alumni UNISSA telah menyertai kejohanan tersebut yang berlangsung pada hari Ahad, 25 Safar 1445H bersamaan dengan 10 September 2023M bertempat di Gymnasium, UNISSA.

Turut Hadir pada kejohanan tersebut ialah Dr Supri bin Haji Sudin, Pemangku Penolong Rektor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) selaku tetamu kehormat majlis dan menyampaikan hadiah kejohanan kepada peserta.

Pasangan beregu Mohd Azizi bin Haji Jamil berserta Pengiran Fakhrul bin Pengiran Haji Zainuddin telah dinobatkan selaku johan dalam pertandingan tersebut manakala Md Khairun Nazimeen bin rudy Sahardey bersama pasangan beregunya Mohd Hazwan Hanif bin Junaidi telah merangkul Naib Johan. Kejohanan ini adalah bersempena sambutan Hafl Al-Takharruj UNISSA ke 13 dan iamya diharapkan dapat mengeratkan lagi silaturrahim sesama Alumni UNISSA disamping mencungkil bakat sukan badminton yang ada pada alumni.

Dr Supri dan para pemenang bergambar ramai semasa kejohanan berkenaan