WALK YOUR TALK SERIES 2 : CONFLICT PREVENTION 

Share News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Recent News

ANJURAN UNIVERSITI ISLAM SULTAN SHARIF ALI

Universiti Islam Sultan Sharif Ali (UNISSA) melalui Fakulti Pengurusan Pembangunan Islam (FPPI) dengan kerjasama Pusat Kepimpinan dan Pembelajaran Sepanjang Hayat (PKPSH) akan menawarkan Program Walk Your Talk Siri 2: Conflict Prevention secara percuma kepada orang ramai. 

Program ini akan diadakan pada hari Isnin, 19 September 2022M bersamaan 22 Safar 1444H bermula jam 2.00 hingga 4.00 petang melalui platform secara dalam talian (Zoom Webinar). Program ini akan disampaikan oleh Dr Suleiman Mohammed Hussein Boayo, Penolong Profesor Fakulti Pengurusan Pembangunan Islam (FPPI), UNISSA. 

Program ini diadakan bagi memberi kefahaman mengenai proses-proses  penyelesaian konflik secara aman, dan meningkatkan cara-cara penyelesaian konflik tanpa kekerasan dari peringkat interpersonal, serta membincangkan sebarang isu yang dihadapi dalam melaksanakan penyelesaian konflik keamanan.

Orang ramai yang ingin mengikuti program ini bolehlah melayari link berikut: https://us06web.zoom.us/j/83450334627 (passcode: UNISSA)

Sebarang pertanyaan atau keterangan lanjut mengenai program ini, orang ramai bolehlah menghubungi Fakulti Pengurusan Pembangunan Islam, UNISSA di talian 2462000 sambungan 267 atau menghubungi Noorhizrah binti Mohammad di talian +673 8271823 ataupun melayari laman sesawang www.unissa.edu.bn.